Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

16 december 2020

Qlears digitala kunddagar – november 20200

Vi på Qlear brukar årligen hålla en kunddag för både offentlig och privat sektor. Dessa kunddagar är ett utmärkt tillfälle att träffas och utbyta kunskaper och erfarenheter. Detta år fick dock den ihållande pandemisituationen oss att tänka om och anordna webbinarier istället. Under två förmiddagar i november presenterade vi, tillsammans med externa föreläsare, årets nyheter och vad som kommer framöver. Intresset och engagemanget för seminarierna var stort och vi fick mycket positiv feedback efteråt. För dig som missade finns möjlighet att titta på våra webbinarier i efterhand på vår YouTube-kanal.

Nästa år kommer vi att hålla flera webbinarier utspridda över året inom olika områden såsom lösningar inom tex försäljning, skola eller Visma Personec P (HR) m.fl.

Vi tar tacksamt emot förslag om vilka områden ni vill att vi fokuserar på.

 

Kontakta oss:

Roland Stålbrand
rsd@qlear.se

Kenneth Nörgaard
knd@qlear.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.