Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

4 oktober 2021

Sölvesborgs kommun väljer Qlear MyNote som prognosstöd

Sölvesborgs kommun i Blekinge har använt QlikView under lång tid men använder numera Qlik Sense tillsammans med Qlears portalprodukt Qlear MyInsight. Sölvesborg använder dessutom produkten Stratsys. Sedan en liten tid tillbaka finns även Qlear MyNote med som en viktig pusselbit mitt i dessa lösningar. 

Utmaningen var att möjliggöra för ekonomer och controller-användare att lägga prognoser med tillhörande kommentarer samt att se till att denna information per automatik integreras in i Stratsys via Stratsys produkten ”tabellintegration” där rapporter kan plockas fram.

Genom att använda Qlear MyNote möjliggörs att användare kan lägga till data såsom en prognossiffra med tillhörande kommentar. Användaren öppnar Qlik Sense med tillhörande Qlear MyNote-möjligheter, gör sin analys och kan skriva in sin kommande troliga siffra för sitt ansvar med en tillhörande kommentar. Prognosinformationen överförs in i Stratsys med en gång och kan tas ut som en rapport vid behov.

Fördelen med Qlears Qlik Sense och Qlear MyNote-lösning är:

  • stor tidsbesparing
  • effektivare arbetssätt då man vill kunna göra skarpa analyser i samband med sin prognos
  • snabbare och lättare att förändra lösning vid behov

Läs mer här.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.