Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

Produkt

Qlear MyInsight®

- ökar värdet av din BI-investering

Qlear MyInsight® är en smart dashboard med den viktigaste informationen från Qlik Sense® kombinerat med flera olika källor, på ett och samma ställe, lätt tillgänglig för alla. Den hjälper din organisation att fokusera på rätt saker och fatta bättre beslut baserat på vad som är mest relevant.

Inom många verksamheter är man beroende av ett flertal system för att inhämta information men den är ofta svår att hitta och sammanställa på ett enkelt sätt. Med Qlear MyInsight® görs informationen tillgänglig på ett kraftfullt sätt, vilket radikalt ökar värdet på dina systeminvesteringar.

Qlear MyInsight® anpassas lätt efter din organisations behov och krav. Du kombinerar enkelt de senaste nyckeltalen från olika system (Qlik Sense, Excel, nyhetssajter, internwebb m.m.) i en översikt för analys och visualisering, precis där du vill nå den – via datorn, surfplattan eller mobiltelefonen.

Olika användare har olika informationsbehov. Några är intresserade av övergripande nyckeltal medan andra vill kunna se detaljerna. Med Qlear MyInsight® skapas individuellt anpassade sidor för enskilda användare eller grupper. Användare ges där tillgång till skräddarsydd information och kan enkelt ta sig vidare till källan för djupare analys.

Qlear Mylnsight, en smart dashboard

Fördelar med Qlear MyInsight®

  • Ökar värdet av din BI-investering
  • Skapar ordning bland dina nyckeltal
  • Kombinerar nyckeltal från flera olika källor
  • Anpassas lätt efter varje medarbetares behov
  • Alltid tillgängliga och uppdaterade nyckeltal via dator, surfplatta eller mobiltelefon

Qlear MyInsight® är en produkt som riktar sig till Qlik Sense-kunder eller kunder som är på väg att migrera till Qlik Sense.

Boka demo

Kontakta oss

Qlear AB

Annedalsvägen 9B, 227 64 Lund
Org. nr: 556818 - 9053
Tel: +46 (0) 761 - 40 40 49
E-post: info@qlear.se

Qlear logo Se vår adress på Google Maps

Försäljning

Tel: +46 (0) 701 - 64 52 31
E-post: sales@qlear.se

Support

Tel: +46 (0) 46 - 13 80 20
E-post: support@qlear.se

Följ oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan med dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så svarar vi så snart som möjligt.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.