Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

22 juni 2021

Fokus på rapportering- låt MyReport göra jobbet

MyReport är ett nytt tillskott till våra produkter. Det är en tilläggsmodul till MyKPI som gör det enkelt att skicka ut nyckeltal eller rapporter till medarbetarna.

Qlear marknadsför och säljer MyKPI som är ett smidigt och kraftfullt verktyg för att sammanställa, visualisera och sprida nyckeltal internt inom organisationen eller externt till kunder, leverantörer, kommuninvånare. Helt utan krav på individuella användarlicenser.

MyReport är en tilläggsmodul till MyKPI som ytterligare förbättrar tillgången till rätt information.

Med MyReport skapas PDF-dokument, rapporter, som kan distribueras i mailutskick. Rapporterna kan skickas internt inom organisationen eller externt till kunder, leverantörer eller andra intresserade.

Utskicken kan schemaläggas i MyReport för att göras regelbundet eller med jämna mellanrum. Då hämtas nyckeltal, diagram eller tabeller från det egna affärssystemet, sammanställs i en rapport och skickas ut till en maillista enligt ett schema helt automatiskt.

MyReport hjälper till att på ett säkert sätt förse medarbetare med aktuell och identisk information.

Vill du veta mer om MyKPI eller MyReport titta gärna på vår film på vår YouTube kanal.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med andra som använder produkten idag?

Kontakta:

Kenneth Nörgaard (privat sektor)
knd@qlear.se
0701-64 52 31

Roland Stålbrand (offentlig sektor)
rsd@qlear.se
0701-64 52 32

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.