Välkommen till Qlear!

När du vill vara trygg med dina beslut!

Qlear hjälper er att få ut kunskap om er verksamhet till samtliga anställda. Vi tror på att kunskap når man genom att ha koll på sin data och mha av ett verktyg som alla förstår att använda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

Produkt

Qlear MyKPI®

Qlear har tagit fram MyKPI som ett hjälpmedel att sprida information längre ut i en organisation. MyKPI kan också användas externt mot t.ex. kunder, leverantörer eller medborgare.

Med MyKPI går det att nå breda användarskaror på samma enkla sätt som med Qlears produkt MyInsight® men utan krav på underliggande användarlicenser. Visualiseringarna i form av nyckeltal, KPI:er, eller diagram så som cirkel-, stapel-, linjediagram etc. kan presentera förpreparerad data inbäddat i MyInsight® eller från helt fristående system. Tilläggsmodulen MyKPI kan precis som Qlik Sense® eller MyInsight® användas med olika plattformar som dator, surfplatta och mobiltelefon.

Boka demo

Exempel 1

Exempel 2