Välkommen till Qlear!

När du vill vara trygg med dina beslut!

Qlear hjälper er att få ut kunskap om er verksamhet till samtliga anställda. Vi tror på att kunskap når man genom att ha koll på sin data och mha av ett verktyg som alla förstår att använda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

De senaste nyheterna från Qlear

22 augusti 2020

Qlik Sense september 2020 är här – låt oss ta en titt!

Qlik har släppt sin 4:e release av Qlik Sense® för året och som vanligt är det spännande att ta del av nyheter som presenteras.

Läs mer

28 augusti 2020

Dags för en ny Qlik Sense-release!

Qlik släppte i slutet av juni sin nya release Qlik Sense June 2020 med nyheter både inom Windows- och molnversionen.

Läs mer

8 juni 2020

Skarp personaluppföljning i Corona-tider

Under dessa Corona-tider har vi på Qlear erbjudit en Qlik-lösning som visar bemanning & frånvaro baserat på varje natts körning mot HR-systemet Visma.

Läs mer

8 juni 2020

Qlear släpper MyInsight V 2

Den nya versionen av Qlear MyInsight® innehåller en rad nyheter och förbättringar.

Läs mer

5 juni 2020

Landskrona stad har förnyat sitt avtal med Qlear

Qlear har arbetat med Landskrona stad sedan 2012 då de köpte Qlik. Det har blivit en hel del Qlik-applikationer under dessa år.

Läs mer

3 juni 2020

Qlik hjälper hjälporganisationen Direct Relief

Läs här hur Qlik stödjer hjälporganisationen Direct Relief med värdefull dataanalys under Corona-pandemin.

Läs mer

1 juni 2020

Qlik World 24–25 juni, 2020

Qliks årliga internationella konferens Qlik World blir i år virtuell och gratis för alla som önskar deltaga, kunder såväl som partners.

Läs mer

28 maj 2020

Qlik – officiell partner till Fortune 500

Nyfiken på applikationen?

Läs mer

28 maj 2020

Qlik samarbetar med europeiska smittskyddsmyndigheten

Qlik samarbetar med många stora organisationer såsom CDC, WHO, ECDC mfl under den rådande corona-pandemin.

Läs mer

29 april 2020

Ny medarbetare

Vi är glada att kunna välkomna Daniel Johansson till oss! Daniel kommer att arbeta som Business Intelligence konsult och förstärker vårt konsultteam from den 31 mars.

Läs mer

23 april 2020

Nyheter från Qlik april 2020

I en märklig tid som denna kan det vara skönt att tänka på någonting annat än COVID 19 så varför inte ta en titt på den senaste releasen av Qlik Sense®. Qlik Sense April 2020 innehåller många spännande förbättringar.

Läs mer

12 mars 2020

OBS! Qlears kunddag 22/4 är inställd p.g.a corona-viruset

Qlear har beslutat att ställa in vår årliga kunddag, som i år skulle genomförts den 22 april i Lund. Detta som en försiktighetsåtgärd för att minska spridning av det nya coronaviruset utifrån Folkhälsomyndighetens nya riskbedömning och en omtanke om både våra kunder och anställda.

Läs mer

6 mars 2020

Kunddag 2020

Den 22 april är det åter dags för vår årliga och uppskattade kunddag. Vi kör en favorit i repris och bjuder även i år in kunder från både privat och offentlig sektor. Vi hoppas att detta, precis som förra året, bjuder in till många nya och intressanta möten där kunskap och erfarenhet kan spridas mellan olika branscher.

Läs mer

6 mars 2020

Qlear MySurvey – ett enkätsystem med marknadsledande Qlik-analyser – per automatik!

Qlear har tagit fram en ny produkt – Qlear MySurvey. I Qlear MySurvey skapar du enkelt din enkät och skickar ut till dina mottagare. De ger i sin tur svar via mobil eller PC. Svaren landar sedan per automatik i Qlik-analys utan att du behöver lägga tid på en sammanställning.

Läs mer

28 februari 2020

Qlik förvärvar RoxAI och Qlik Sense bli ännu vassare

I januari 2020 förvärvade Qlik RoxAI för att bredda Qlik Sense inom AI-området med hjälp av avancerad ’alerting’ och intelligent automation (pressmeddelande). RoxAI har utvecklat sin produkt Ping som bla gör det möjligt för användare att skapa avancerade ’alerts’ utifrån sina egna behov och baserat på sin egen data.

Läs mer

28 februari 2020

Qlik World 2020

Den 11-14 maj är det åter dags för Qliks årliga och världsomspännande konferens. Konferensen, som i år har bytt namn från Qonnections till Qlik World, går av stapeln i Phoenix, Arizona och riktar sig till både partners och kunder.

Läs mer

28 februari 2020

Qlik Sense februari 2020 är här!

I sin februari-release släpper Qlik många nya funktioner och stylingalternativ som ytterligare förbättrar möjligheten att bygga avancerade och skräddarsydda objekt. Se Qlik berätta mer om ovan förbättringar tillsammans med andra spännande nyheter i nedan film.

Läs mer

17 december 2019

God Jul önskar vi på Qlear

Vi tackar för det gångna året och vill önska alla våra kunder, samarbetspartner och leverantörer en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ser fram emot ett gott samarbete under 2020.

Läs mer

13 december 2019

2020 Data & BI Trends: Analytics Alone Is No Longer Enough

Anmäl er till Qliks Webinar den 14 januari 2020 där Qlik kommer att gå igenom top-10 trender inom data och BI-trender.

Läs mer

10 december 2019

Dags för en ny release – Qlik Sense® November 2019

Då var det dags att ta en titt på årets 5e release av Qlik Sense som bjuder på en hel del förbättringar.

Läs mer

4 december 2019

Qlear levererar en Qlik Sense-lösning till Probi AB avseende konsolidering av koncernens affärssystem

Qlear och Probi påbörjade en Qlik implementering under våren 2019. En större applikation har tagits fram som idag används av ett 25-tal användare inom Probi. Koncernens affärssystem har konsoliderats och utmynnat i en fullmatad Qlik Sense®-applikation som ger en samlad bild över koncernens försäljning och prognoser.

Läs mer

4 november 2019

Nordens mest erfarna Qlik-partner söker QlikView och Qlik Sense konsulter

På Qlear AB har vi ca 170 års samlad erfarenhet av Qlik’s produktportfölj. Vi har ett 120-tal kunder inom privat och offentlig sektor, vilka vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar licensförsäljning, support, rådgivning, projektledning och naturligtvis utveckling av QlikView® och Qlik Sense® appar.

Läs mer

4 oktober 2019

Drar alla användare i organisationen nytta av det värde som Qliks beslutsstöd kan erbjuda? En bra utbildning är ofta det som fattas!

Produkterna QlikView® och Qlik Sense® innehåller många fina möjligheter som ni som kunder kan dra nytta av. I vissa fall ser vi dock att det kan fattas förståelse hos en del användare kring vilka möjligheter era Qlik-lösningar kan ge er.

Läs mer

4 oktober 2019

Effectplan ett smart och modernt budget & prognos-system!

Vi ser en hel del Excel-lösningar bland våra kunder. Det är lösningar som ibland är bra men i andra fall mindre bra. Ofta är de både tidsödande och svåra att hålla koll på, dvs flera mallar används för att fylla i prognoser.

Läs mer

4 oktober 2019

Qlear levererar HR-enkätsystem till Landskrona stad

Qlear har levererat ett HR-enkätsystem till Landskrona stad. Systemet är tänkt att tas i drift under hösten och skall användas för medarbetarundersökningar. Systemet är helt webbaserat för att kunna användas från olika enheter som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer.

Läs mer

4 oktober 2019

InfoCaption

InfoCaption möter organisationens olika behov av lärande och gör det enkelt att skapa guider i flera olika format som smidigt kan delas med medarbetare eller kunder i en gemensam plattform. Qlear kan nu erbjuda en tjänst, MyGuide, som bygger på InfoCaption.

Läs mer

4 oktober 2019

Laholms kommun väljer Qlik Sense® , Qlear MyInsight® och Qlear!

Vi på Qlear AB är mycket glada och stolta över att Laholms kommun har valt att gå vidare med Qlik Sense och Qlear MyInsight. Laholms kommun och Qlear kommer att starta införandet inom kort. Lösningen berör i ett initialt skede ca 110 personer. Man ämnar börja att skapa lösningar mot både ekonomisystemet och personalsystem.

Läs mer

4 oktober 2019

Qlear välkomnar Victoria Park

Victoria Park AB är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med fokus på hyreslägenheter i Sverige. Idag äger och förvaltar de över 16 600 lägenheter i 13 städer. Och fortsätter att växa. Victoria Park utvecklar attraktiva bostadsområden genom hållbar förvaltning med fokus på upprustning och relationer.

Läs mer

4 oktober 2019

Qlik Sense gånger 3

edan förra nyhetsbrevet har Qlik hunnit släppa tre nya releaser av Qlik Sense®, Qlik Sense April 2019, Qlik Sense June 2019 och Qlik Sense September 2019. Tre releaser som erbjuder en hel del nya och spännande nyheter. Redo för lite smakprov?

Läs mer

4 oktober 2019

NPrinting-nytt

De två senaste releaserna av Qlik NPrinting June 2019 och September 2019 innehåller förbättringar och ny funktionalitet.

Läs mer

17 juni 2019

Qlears kunddag 2019

Ett stort tack till alla ni som deltog på vår Kunddag den 28 maj. Vi har fått en mycket positiv respons på både innehåll och upplägg. Vi kan dock alltid förbättra oss ytterligare, så har du åsikter, positiva som negativa, så tar vi gärna emot dessa för att kunna ge er en ännu bättre dag nästa år.

Läs mer

14 juni 2019

Vi har flyttat!

Den 25 april flyttade vi till nyrenoverade lokaler på Annedalsvägen i Lund. Byggnaden finns i området mellan Kobjer och Klosters Fälad i närheten av Nova Lund. Vi trivs väldigt bra i våra nya lokaler och är mycket nöjda med planlösningen. Vår nya adress är: Annedalsvägen 9 B, 227 64 Lund.

Läs mer

17 maj 2019

Qlears kunddag 2019

Den 28 maj kör vi! I år har slagit ihop vår offentliga och privata kunddag för att möjliggöra nya intressanta möten och sprida kunskap och erfarenhet mellan olika branscher. Vi på Qlear ser fram emot att samla våra kunder till en gemensam dag för att byta erfarenheter och kunskaper.

Läs mer

15 mars 2019

Qlear välkomnar Power Heat

Power Heat gruppen består av ett flertal bolag inom industrirör, sprinklersystem, rostfri tillverkning, bygg- och fastighetsverksamhet samt konsulting inom energieffektivisering.

Läs mer

11 mars 2019

Tilläggstjänst – guide till MyInsight och Qlik Sense

Qlear kan nu erbjuda, som en tjänst, möjligheten att bygga in en hjälpfunktion som är kopplad till det användarna ser på skärmen. Det kan vara tex en textguide eller en steg-för-steg guide (film) för en process eller arbetsflöde. Man kan även använda det som en kursbok för tex nya användare.

Läs mer

11 mars 2019

Qlear välkomnar Bolist AB

BOLIST är en rikstäckande kedja som består av 220 bygg- och järnhandlare. Kedjans centrala bolag BOLIST AB driver idag varumärkena BOLIST, BOLIST Logistik, doowin, Järnia och Järnia Outlet.

Läs mer

8 mars 2019

Qlik NPrinting February 2019

I Qliks senaste release för Qlik NPrinting® presenterar Qlik en efterlängtad funktion – möjligheten att använda variabler i email-rapporter. Detta gör det möjligt att använda variabler både i mejlrubrik och -innehåll för ett mer dynamiskt innehåll. Qlik har även förbättrat användningen av bilder som NPrinting hämtar från Qlik Sense®.

Läs mer

8 mars 2019

Qlik Sense February 2019

Qliks senaste release av Qlik Sense® är här med både förbättringar och ny funktionalitet. I denna version har Qlik introducerat en ny grupp av visualiseringar i form av den sk Visualisation Bundle, vilken inkluderar: funnel-, sankey-, heat map-, radar- och word cloud-chart.

Läs mer
Kontakta oss

Qlear AB

Annedalsvägen 9B, 227 64 Lund
Org. nr: 556818 - 9053
Tel: +46 (0) 761 - 40 40 49
E-post: info@qlear.se

Qlear logo Se vår adress på Google Maps

Försäljning

Tel: +46 (0) 701 - 64 52 31
E-post: sales@qlear.se

Support

Tel: +46 (0) 46 - 13 80 20
E-post: support@qlear.se

Följ oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan med dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så svarar vi så snart som möjligt.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.