Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

12 november 2021

Qlear stödjer Naturskyddsföreningen

Naturskyddsföreningen 2021

Vi på Qlear AB har valt att stödja Sveriges största miljöorganisation Naturskyddsföreningen. Miljö- och klimatfrågor är viktiga för oss och därför försöker vi dagligen minska vår miljöpåverkan med hjälp av aktiva val. Som stödföretag till Naturskyddsföreningen tar vi ytterligare ett steg till att bidra till hållbar utveckling.

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation och en folkrörelse som sedan 1909 står upp för naturen. Vi sprider kunskap, bildar opinion och påverkar beslutsfattare – lokalt, nationellt och globalt. Klimat, skog, jordbruk, miljögifter, vatten, hav och hållbar konsumtion är våra viktigaste arbetsområden. Bra Miljöval är vår miljömärkning och Sveriges Natur vår medlemstidning.

Läs mer om Naturskyddsföreningens viktiga arbete här

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.