Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

16 december 2021

Missade du Qlears kunddagar

I början av november höll vi på Qlear våra årliga kunddagar för både offentlig och privat sektor där vi, tillsammans med externa föreläsare, presenterade årets nyheter och visade upp intressanta lösningar. Även detta år hölls kunddagarna digitalt pga rådande pandemisituation.

Intresset för seminarierna var stort och vi fick mycket feedback efteråt, både ris och ros. Vi tar tacksamt emot detta så att vi kan bli ännu bättre nästa år men vi hoppas att det fanns något att ta med sig för er alla som deltog. Ni får gärna höra av er med förslag om det finns något annat som just du är intresserad av att höra mer om. Vi har fått in många funderingar angående MyInsight, MyKPI med MyReport och MyNote. En hel del av er har valt att testa detta under ett år och det uppskattar vi mycket. Andra har önskat en egen presentation under våren. Skulle det vara fler som önskar detta så kontakta oss så sätter vi upp presentationen. Den visningen kan antingen vara via Teams eller på plats hos er.

För dig som missade finns möjlighet att titta på de flesta av våra webbinarier i efterhand på vår YouTube-kanal.

Kunddagen 2022

Planeringen inför nästa års kunddag är redan i full gång och för 2022 håller vi tummarna för och satsar på att kunna köra live igen. Har du några önskemål kring innehåll så tar vi tacksamt emot dessa redan nu.

Vi kommer att fokusera på att erbjuda er ett schema med olika parallella presentationer, där ni anmäler er till det som ni är intresserade av och således bygger ert eget schema för dagen. Planen är också att genomföra kunddagen, om möjligt, under v. 45 i Lund.

Hoppas vi ses där!

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.