Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

7 december 2021

Supportstop för PostgreSQL 9.6

PostgreSQL har sedan november i år slutat supportera version 9.6 av sin databas. Det är denna version som automatiskt har installerats tillsammans med versioner av Qlik Sense äldre än Maj 2021. Vi rekommenderar därför de av våra kunder som har PostgreSQL 9.6 att installera om sin Qlik Sense-miljö, PostgreSQL 12.5 kommer då att installeras automatiskt.

Notera att det är den första versionen av Qlik Sense som ni installerade som avgör vilken version av PostgreSQL-databas ni har. När man uppgraderar Qlik Sense uppgraderas inte PostgreSQL-databasen, utan man måste först avinstallera och sedan installera Qlik Sense för att databasen ska uppgraderas. Det innebär att rekommendationen att installera om Qlik Sense gäller alla kunder som för första gången installerade Qlik Sense före maj 2021.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.