Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

21 juni 2021

Vad är nytt i Qlik Sense May 2021

qliksense logga

Då var det dags för nästa Qlik Sense-version att se dagens ljus. Den senaste i raden, Qlik Sense May 2021 innehåller förbättringar inom förstärkt analys, visualiseringar mm såsom:

  • Starkare funktionalitet i kombinationsdiagrammet. Alla visualiseringsförbättringar som tidigare adderats i linje- och stapeldiagrammen finns nu även i kombinationsdiagrammet. Det gäller tillägg såsom referenslinjer utifrån både mått och dimensioner, vertikal presentation och formatering av linjer och staplar.
  • Det är nu enklare att identifiera ett diagrams plats och associerade dimensioner på designbakgrunden genom bättre funktioner i rutnätsdimensioner för visualiseringar. En ny indikator finns nu längst ned till höger i objekten, vilken innehåller de tillagda dimensionerna och koordinater när förflyttning/förändring av diagramobjektet sker.
  • Videospelaren har nu en ny funktion för att bädda in och spela upp videor direkt i Qlik Sense-appar.
  • Den sökbaserade analysen i Insight Advisor har förbättringar tex i form av analys av förändring över tid.

Vi på Qlear brukar rekommendera er att göra en uppgradering av Qlik Sense ungefär 2 gånger per år. Denna senaste release är dock relativt liten så ligger ni redan i versionen Qlik Sense February 2021, så rekommenderar vi att ni inväntar releasen som kommer efter sommaren.

Läs mer här

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.