Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

3 december 2021

Qlik Sense för Windows November 2021 – vad är nytt?

I den senaste versionen av Qlik Sense® presenteras ett antal förbättringar i visualiseringar och förstärkt analys i Insight Advisor.

Lägga till diagram i beskrivningar

I den här versionen finns det nu möjlighet att bädda in en originalvisualisering i beskrivningen. Det gör det möjligt att först visualisera en översikt och sedan söka nedåt i hierarkin direkt i diagrammet för att få mer information. Det inbäddade diagrammet ärver tillståndet från valt dimensionsvärdet.

Qlik sens

Skiktade etiketter

Nu finns det möjlighet att använda sig av skiktade etiketter för större kontroll och mer flexibilitet vid presentation av grafer. Utöver etikettalternativ som auto, horisontell och lutad kan du nu skikta dina etiketter längs X-axeln. Skiktning sprider dina etiketter för bättre utnyttjande av utrymmet och ger mer plats för din graf.

Qlik sens

Alla etiketter synliga i ett linjediagram

I senaste versionen har även linjediagramsetiketterna förbättrats med det nya alternativet Alla, vilket tvingar dataetiketter att alltid vara synliga. Dessutom har alternativet Auto, som automatiskt visar etiketter baserat på det tillgängliga utrymmet, förbättrats för att visa fler etiketter.

Qlik sens

Redigera originalobjekt från egenskapspanelen

Nu kan du redigera originalvisualiseringar, originaldimensioner och originalmått direkt från egenskapspanelen, och slipper därmed navigera till Master items/originalvisualiseringar för att göra förändringarna.

Läs mer om den senaste versionen av Qlik Sense här

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.