Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

17 juni 2021

Stort intresse för Qlears webbinarier!

I början av juni anordnade Qlear två webbinarier om olika ämnen och tilldrog många intresserade. Vi på Qlear ser fördelar med att kunna avhandla specifika ämnen under ett digitalt webbmöte - det är snabbt och enkelt och vi kan nå ut till flera deltagare. Vi kommer att arrangera flera webbinarier under hösten – håll utkik i mailboxen och Qlears hemsida.

Hade ni inte möjlighet att delta? Här kommer en kort resumé:

Webbinarium Qlear MyNote – Att kunna editera & lägga in data i Qlik Sense!

Nu kan äntligen Qlik-användare inte bara analysera data utan även skriva in och spara ny data direkt i Qlik Sense® och Qlear MyInsight®. Qlear MyNote är en bred tilläggsprodukt som integreras in i Qlik Sense ”sömlöst” och kan användas till en rad olika lösningar, inte bara ekonomiska prognoser.

Exempel på användning:

  • Som budgetansvarig lägga in prognosinformation med tillhörande kommentarer. Denna information konsolideras och kan analyseras av exempelvis chefen ovanför.
  • Ett nytt sätt att arbeta med prognoser och integration mot Stratsys.
  • Att kunna ta hand om organisationsträdet i ett BI-system, dvs var olika användare ska finnas i organisationsträdet. Detta leder i slutändan till att olika personer erhåller sin data baserat på var de befinner sig i organisationen.
  • Rapportera status på arbetsplats.
  • Rapportera dagsaktuell närvaro/frånvaro.
  • Rapportera betygsprognoser med kommentarer.

Print på händelserapport

Webbinarium: Nyckeltal till många mha Qlear MyKPI – nu med MyReport!

Hur ser man till att många vet mer? Qlear MyKPI och MyReport är svaret!

Qlear MyKPI presenterar nyckeltalen till medarbetare, kommunmedborgare eller kunder/leverantörer tex på intranät eller storbildsskärmar. Med vår produkt kan ni sprida informationen även till mottagare, som inte har någon licens i QlikView® eller Qlik Sense. Med tilläggsmodulen MyReport kan man skapa rapporten i pdf och distribuera till valda målgrupper via mailutskick.

Exempel på användning:

  • Förse kunder med tim/dagsaktuell uppdatering.
  • Låta alla medarbetare erhålla information om organisationens aktuella situation (tex. försäljning, produktion, sjukfrånvaro, utfall/budget etc).
  • Kunna skicka ut PDF-rapporter via mail till utvalda mottagare enligt ett visst schema.
  • Låta alla kommunmedborgare erhålla information om den aktuella situationen.

Print på personalkostnad

Intresserad av att få mer information och att ta del av erbjudande? Vänligen kontakta:

Roland Stålbrand (offentlig sektor)
rsd@qlear.se
0701-64 52 32

Kenneth Nörgaard (privat sektor)
knd@qlear.se
0701-64 52 31

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.