Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

11 mars 2021

Uppstart av Visma Personec P-nätverk

Visma logotyp

I början av mars startade Qlear upp ett nätverk för de kunder som arbetar med HR-systemet Visma Personec P. Vi på Qlear har lång erfarenhet av att arbeta med Visma Personec P och att utveckla lösningar mot systemet.

Varför?
Personalen är den viktigaste resursen i en offentlig organisation. Mycket data finns att tillgå i systemet och sidosystem till ett HR-system.

Vad vill vi med detta?
Skapa en bredare & större förståelse för systemet och vara behjälplig i att skapa effektivare arbetssätt för er. Hjälpa till att förbättra kommunikationen mellan olika kunder och att dra nytta av varandras lösningar på ett bättre sätt.

För vem?
Kunder inom offentlig sektor som arbetar med Visma Personec P. För administratörer som arbetar med systemet.

Hur ofta?
2ggr/år och kanske viss kommunikation mellan (ev nyheter etc).

Hur ska vi kommunicera?
Vi har startat en Teamsgrupp där man kan kommunicerar, hämta information etc.

När ses vi nästa gång?
Nästa träff är i september.

Hade ni inte möjlighet att delta? Kontakta oss så ser vi till att ni får ta del av informationen som gavs eller inbjudan till nästa informationstillfälle.

Roland Stålbrand (offentlig sektor)
0701-64 52 32
rsd@qlear.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.