Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

21 januari 2022

Nordens mest erfarna Qlik-partner söker Qlik Sense lärling

På Qlear AB har vi drygt 200 års samlad erfarenhet av Qlik’s produktportfölj. Vi har ett 120-tal kunder inom privat och offentlig sektor, vilka vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar licensförsäljning, support, rådgivning, projektledning och naturligtvis utveckling av Qlik Sense® appar.

Vi jobbar även med utveckling av egna produkter, samtliga med BI-anknytning och i olika grad kopplade till Qliks produkter.

Nu söker vi Dig som vill bli upplärd till en komplett konsult inom BI.

Du kommer att jobba i en miljö där du hela tiden utvecklas och alltid har någon att fråga. Den problemställning inom Qlik-värld som ingen av oss redan stött på, och löst, är svår att hitta. Du kommer att ha stor variation av kunder och användningsområden och möjlighet att själv påverka vilka kunder och projekt du vill jobba med, baserat på dina kompetens- och intresseområden.

Vi söker dig som vill lära dig att bli en fullfjädrad konsult. Vi tänker oss en upplärningstid de första 6 månaderna för att sedan under de kommande 12 månaderna gå i ”lära” hos de mer erfarna konsulterna. Du ska vara intresserad av att i framtiden driva egna projekt och ansvara för vissa kunder, både inom offentlig sektor och inom privat sektor.

Det är ett stort plus om du har bekantat dig med QlikView® och/eller Qlik Sense®. Det är meriterande med erfarenhet av webb/JavaScript eller IT-infrastruktur. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du bra på att kommunicera med kunder och kollegor, du är nyfiken och inte rädd att ställa frågor. Du är mån om din personliga utveckling, arbetar strukturerat och tar egna initiativ.

Vi är ett relativt litet företag med korta beslutsvägar och vi värdesätter att alla vill och kan vara med och påverka, såväl det dagliga arbetet som de långsiktiga målen och inriktningarna. Vi är som bäst när alla mår bra och har kul på jobbet, så vi gör det där lilla extra för allas hälsa och välbefinnande.

Kontakt

Kenneth Nörgaard på tel. 070 - 164 52 31 eller e-post knd@qlear.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.