Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

13 december 2023

Behov av rapportering? Låt MyReport göra Jobbet!

MyReport och MyKPI har genomgått en rad förbättringar under den senaste tiden. En rad nya visualiseringar har lagts till däribland kan nämnas element för att visa text och bilder, gauges (visare) samt tabellelement. Vi har också förbättrat möjligheterna att styra utseendet på de olika elementen i MyKPI.

MyKPIDesigner är ett verktyg som tagits fram för att hjälpa användaren komponera sina MyKPI eller MyReport sidor.

I MyKPIDesigner kan användare själv på ett enkelt sätt skapa nya sidor. Verktyget är grafiskt uppbyggt för att vara intuitivt och ge användare mycket stöd. Bibliotek av visualiseringselement kan byggas upp och nya sidor skapas genom att dra in de element som skall inkluderas.

MyReport har förbättrats med bland annat ett grafiskt gränssnitt. Det nya gränssnittet ger större möjligheter att styra utseende och schemaläggning av rapportutskick. Myreport och MyKPIDesigner har kopplats samman och utgör ett kraftfullt verktyg för att hantera allt från enskilda visualiseringar till hela rapporter i samma verktyg.

Qlear marknadsför och säljer MyKPI som är ett smidigt och kraftfullt verktyg för att sammanställa, visualisera och sprida nyckeltal internt inom organisationen eller externt till kunder, leverantörer, kommuninvånare. Helt utan krav på individuella användarlicenser.

MyReport är en tilläggsmodul till MyKPI som ytterligare förbättrar tillgången till rätt information. Med MyReport skapas PDF-dokument, rapporter, som kan distribueras i mailutskick. Rapporterna kan skickas internt inom organisationen eller externt till kunder, leverantörer eller andra intresserade.

Vill du veta mer titta gärna på vår film på vår YouTube kanal eller kontakta:
Roland Stålbrand (offentlig sektor)
rsd@qlear.se
0701-64 52 32

Kenneth Nörgaard (privat sektor)
knd@qlear.se
0701-64 52 31

Ett diagram Ett diagram Ett diagram

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.