Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

19 oktober 2020

Integrerad självhjälp i system

Qlear får InfoCaption-pris för månadens guide


Vi säger grattis till vår medarbetare Bo Grahn som i augusti vann utmärkelsen ’Månadens guide’ för sin integrerade instruktion i MyInsight/Qlik Sense® i en av våra kunders lösningar.

Qlear använder InfoCaption genom vår tjänst MyGuide för att skapa kunskapsstöd och instruktioner som visar hur en uppgift utförs i ett system. Detta ger en möjlighet att bygga in en hjälpfunktion som är kopplad till det användarna ser på skärmen. Man kan även använda det som en kursbok för tex nya användare. Fördelen är att man kan avlasta den interna supporten eftersom tjänsten kan användas som självhjälp för att ge svar på enklare frågor i det dagliga arbetet.

Läs mer om InfoCaptions utmärkelse här

Diplom för månadens guide

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.