Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

30 september 2020

Qlear hälsar en ny medarbetare välkommen!

Qlear Nyheter - Ny medarbetare Lars Skage

Vi är glada att kunna välkomna Lars Skage som kommer att förstärka både vårt konsultteam och vår Utvecklingsavdelning. Lars börjar den 1 oktober.

Lars kommer närmast från Qlik där han har jobbat i cirka 13 år med prestanda och skalbarhet med fokus på app-design för både QlikView® och Qlik Sense®/QCS. Några av oss känner honom redan från tiden på Qlik, då vi bla jobbade tillsammans på Qliks verksamhet i Danmark. Lars kommer att förstärka både vår Utvecklingsavdelning och vårt konsultteam. Dels kommer han att fungera som en brygga mellan Utvecklingsavdelningen och våra konsulter och dels kommer hans intresse för mashups, extensions och andra verktyg att komma till nytta vid utveckling av Qlears egna produkter.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.