Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

29 april 2020

Ny medarbetare

Vi är glada att kunna välkomna Daniel Johansson till oss! Daniel kommer att arbeta som Business Intelligence konsult och förstärker vårt konsultteam from den 31 mars.

Nyheter 2020 - ny medarbetare Daniel Johansson

Daniel har gedigen bakgrund och kunskap av att skapa lösningar för den offentliga sektorn och kommer närmast från Region Skåne där han har arbetat med Business Intelligence i både QlikView®, Qlik Sense® och Qlik NPrinting®. Innan dess har Daniel arbetat bl.a. på Malmö Stad.

Daniel kommer i första hand att vara en förstärkning för att hjälpa våra befintliga kunder att uppgradera sig från QlikView till Qlik Sense® men även gentemot nya kunder förmedla hur snabbt, enkelt och kostnadseffektivt det är att komma igång med Qlik Sense. Med Daniels hjälp har Qlear möjlighet att hjälpa fler som efterfrågar vår kunskap inom offentlig sektor.

Vi hälsar Daniel varmt välkommen till oss!

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.