Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

8 mars 2019

Qlik Sense February 2019

Qliks senaste release av Qlik Sense® är här med både förbättringar och ny funktionalitet.

I denna version har Qlik introducerat en ny grupp av visualiseringar i form av den sk Visualisation Bundle, vilken inkluderar: funnel-, sankey-, heat map-, radar- och word cloud-chart.

Exempel på sankey-visualisering

I februariversionen har både utseende och användarförbättring skett i applikationen, främst vad gäller det Qlik kallar Single Page Application Flow. Med denna möter användaren ett förenklat och tydligare gränssnitt för navigering mellan data, analys och story genom att enkelt kunna klicka mellan dessa tre val i centralt placerad meny men även ’auto-save’ i alla dessa delar. Den tidigare navigeringsmenyn har utökats och innehåller nu även de delar som tidigare fanns i menyn såsom Lägg till data, Skapa kopia av ark, Hjälp etc. Vidare kan användare nu välja att även dölja resurser, inte bara egenskaper och på så sätt förstora ytan för utveckling när så behövs.

Redigeringsvy

En annan förbättring är Dollar Sign Expansion Preview vilken underlättar för utvecklare vid användning av mer avancerade uttryck genom att direkt visa och utvärdera använda variabler.

På mobilsidan finns nyheter såsom en app som nu även stödjer Android och stöd för Qlik Sense Mashups.

Vidare finns på kartsidan nu stöd att använda 3:e parts WMS-tjänster som bakgrundslager.

Ta en titt på dessa och andra förbättringar:

Qlik® Sense February 2019

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.