Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

17 juni 2019

Qlears kunddag 2019

Ett stort tack till alla ni som deltog på vår Kunddag den 28 maj.

Vi har fått en mycket positiv respons på både innehåll och upplägg. Vi kan dock alltid förbättra oss ytterligare, så har du åsikter, positiva som negativa, så tar vi gärna emot dessa för att kunna ge er en ännu bättre dag nästa år.

Dagen inleddes med Qliks presentation och vi var ca 140 personer som lyssnade på nyheter om bolagets utveckling och deras produkter. Direkt efteråt berättade Qlear om sina egna produkter: Qlear MyInsight®, Qlear MyKPI och om den enkätmotor som är nyligen framtagen. Vi gick även mer på djupet med Qlik Sense® och alla de möjligheter som Sense kan ge. Dagen bestod också av att varje deltagare kunde anmäla sig till två av fem olika fördjupningsämnen. Seminarierna hölls både före och efter lunch och de fem olika ämnen var:

1. Plocka russinen ur kakan

Qlear visar hur man individualiserar varje användares dashboard och hur man presenterar nyckeltal utan krav på   Qlik-licenser.

Total Produce Nordic presenterar sin lösning av MyKPI.

2. Se in i framtiden – en introduktion till What-If och Prediktiv Analys

3. Detta pass innehåller två olika seminarier:

  • Visa data på rätt sätt! Grunderna i konsten att visualisera data.
  • Integrera Qlik Sense med andra verktyg

4. Qlik Sense HR Analytics – evolution to best in class in partnership Qlear (på engelska)

Qlik presenterar sin HR-lösning utvecklad av Qlear.

5. Hur drar vi nytta och blir bättre av vårt beslutsstöd?

Seminariet hålls av StartPoint Advisory.

Under den 2 timmars långa lunchpausen fanns det möjlighet att besöka följande montrar: Stratsys, Effectplan och Östra Göinge. Qlear visade sina kundlösningar vid två ståbord och vid ett pratade både Qlik och Qlear om licensfrågor samt övergång från QlikView® till Qlik Sense.

Som helhet har vi pratat med många nöjda deltagare och detta har skapat flera uppföljningsmöten. Flertalet av våra kunder står i beredskap att titta på övergången från QlikView till Qlik Sense och de flesta har insett den stora vinsten med att kombinera detta med MyInsight och/eller MyKPI.

Återigen ett stort tack för alla deltagare och talare. Vi önskar er alla en riktigt skön sommar.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.