Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

4 oktober 2019

InfoCaption

InfoCaption möter organisationens olika behov av lärande och gör det enkelt att skapa guider i flera olika format som smidigt kan delas med medarbetare eller kunder i en gemensam plattform.

Qlear kan nu erbjuda en tjänst, MyGuide, som bygger på InfoCaption. Detta ger en möjlighet att bygga in en hjälpfunktion som är kopplad till det användarna ser på skärmen. Det kan vara tex en textguide eller en steg-för-steg guide (film) för en process eller arbetsflöde. Man kan även använda det som en kursbok för tex nya användare. Fördelen är att man kan avlasta den interna supporten eftersom tjänsten kan användas som självhjälp för att ge svar på enklare frågor i det dagliga arbetet.

Den här tjänsten kan med fördel bäddas in i produkten Qlear MyInsight® eller vara nåbar via en Qlik Sense®/QlikView® applikation.

Klicka gärna här för att se videon om MyGuide in MyInsight.

Är du nyfiken på att veta hur MyGuide kan användas i er organisation – kontakta oss.

Roland Stålbrand: 070 - 164 52 32
Kenneth Nörgaard: 070 - 164 52 31

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.