Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

4 oktober 2019

Effectplan ett smart och modernt budget & prognos-system!

Vi ser en hel del Excel-lösningar bland våra kunder. Det är lösningar som ibland är bra men i andra fall mindre bra. Ofta är de både tidsödande och svåra att hålla koll på, dvs flera mallar används för att fylla i prognoser. Dessutom påverkar olika drivare resultat då olika avdelningar fungerar olika och behöver olika mallar. Det blir till slut svårt att hålla koll på och man blir beroende av enstaka personer för att få det att fungera.

Titta närmare på Effectplan! Det är ett smart budget & prognossystem som löser en del utmaningar som organisationer har. Produkten körs i molnet eller internt, en webprodukt med andra ord. Det är snabbt att starta upp och flexibelt/föränderligt.

Klicka här för att besöka Effectplans hemsida.

Effectplan går att integrera med Qlik, framförallt Qlik Sense® . Effectplan går även att integrera med Qlear MyInsight® (portal) och andra webbprodukter. Integrationen leder till ett enklare system för slutanvändaren – ’en inloggning – ett system’ – i t.ex.  Qlear MyInsight® .

Qlear AB och Effectplan samarbetar. Kontakta oss gärna för mer information.

Kontakt

Roland Stålbrand
Tel. 070 - 164 52 32

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.