Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

4 november 2019

Nordens mest erfarna Qlik-partner söker QlikView och Qlik Sense konsulter

På Qlear AB har vi ca 170 års samlad erfarenhet av Qlik’s produktportfölj. Vi har ett 120-tal kunder inom privat och offentlig sektor, vilka vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar licensförsäljning, support, rådgivning, projektledning och naturligtvis utveckling av QlikView® och Qlik Sense® appar.

Vi jobbar även med utveckling av egna produkter, samtliga med BI-anknytning och i olika grad kopplade till Qlik’s produkter.

Nu söker vi erfarna Qlik-konsulter som kan göra vårt team ännu starkare

Du kommer att jobba i en miljö där du hela tiden utvecklas och alltid har någon att fråga. Den problemställning inom Qlik-värld som ingen av oss redan stött på, och löst, är svår att hitta. Du kommer att ha stor variation av kunder och användningsområden och möjlighet att själv påverka vilka kunder och projekt du vill jobba med, baserat på dina kompetens- och intresseområden.

Vi söker dig som har erfarenhet av Qlik Sense eller QlikView. Det är meriterande med erfarenhet av webb/JavaScript eller IT-infrastruktur. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du bra på att kommunicera med kunder och kollegor, du är nyfiken och inte rädd att ställa frågor. Du är mån om din personliga utveckling, arbetar strukturerat och tar egna initiativ.

Vi är ett relativt litet företag med korta beslutsvägar och vi värdesätter att alla vill och kan vara med och påverka, såväl det dagliga arbetet som de långsiktiga målen och inriktningarna. Vi är som bäst när alla mår bra och har kul på jobbet, så vi gör det där lilla extra för allas hälsa och välbefinnande.

Kontakt

Kenneth Nörgaard på tel. 070 - 164 52 31 eller e-post knd@qlear.se.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.