Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

10 december 2019

Dags för en ny release – Qlik Sense® November 2019

Då var det dags att ta en titt på årets 5e release av Qlik Sense som bjuder på en hel del förbättringar.

Nya visualiseringar och förbättringar i befintliga, exempelvis:

Mekko-diagrammet är efterlängtat av många och minskar skillnaden mellan QlikView® och Qlik Sense ytterligare. Diagrammet kan användas för att tydligare visa skillnader mellan 2 olika dimensioner både på x- och y-axeln.

Förändra utseendet på tabeller såsom tex storlek och färg på rubrik och på innehållsnivå, använd med måtta och absolut inte som exemplet bredvid.

Det är nu enklare att skapa diagram med ackumulering av värden i stapel-, linje-, kombinationsdiagram och tabeller. I utvecklingsläget finns nu valet ’accumulate’, vilket kan användas antingen över en hel dimension eller ett bestämt antal steg.

Förbättringar i Trellis-objektet gör det nu möjligt att använda två dimensioner, fler möjligheter att förändra utseende, använda beräknade dimensioner m.m.

Qlik Sense November 2019 har också stöd för nedladdning av Qlik Sense appar för att använda offline precis som man kan med IOS. En annan nyhet är att man i Qlik Sense® Cloud nu erbjuder möjligheten att köra QlikView-applikationer i Qlik Sense. Detta fungerar dock endast i cloud-versionen.

Detta var ett smakprov på Qlik Sense November 2019. Mer fördjupad information finns i nedan video “What’s new in Qlik Sense November 2019”.

Qlik Sense® November 2019

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.