Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

21 juni 2021

Missade du Qlik World Online 2021 i maj?

Qlik World är Qliks årliga internationella konferens där du kan ta del av det allra senaste inom BI-området, allt från nyheter, utbildningssessioner till erfarenhetsutbyte. De senaste två gångerna har Qlik World varit digitala event och detta år hade hela 25.000 deltagare slutit upp - fantastiskt!

Från Qliks sida läggs allt större fokus på Qlik Sense® i molnet. Qlik SaaS har nu mognat och ny funktionalitet läggs till hela tiden samtidigt som tidigare brister byggs bort. Numera erbjudes integration med olika cloud-leverantörer inklusive Azure, AWS eller GCP tillsammans med andra tjänster som Snowflake mm, en förenklad dataintegration, alerting-funktionalitet och nu senaste self-service-rapportering. SaaS-miljön ger användarna möjlighet att enkelt logga in och få full tillgång till sin data utan krånglig uppkoppling och utan att behöva lägga tid på uppgraderingar och underhåll av server.

Här finns också den allra senaste funktionaliteten och dessutom funktionalitet utöver den som finns i on-prem-miljön. Självklart har du som har on-prem-miljö idag möjlighet att på olika sätt gå över till molnet.

Ett annat område som Qlik fokuserar på är Active Intelligence som handlar om data i realtid och hur detta kan trigga händelser och analys på ett bättre och mer direkt sätt än idag.

Missade du Qlik World? Lugn, bara lugn! Allting finns att titta på on demand.

Tecknad serie covid-19

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.