Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

INBJUDAN TILL WEBBINAR

Uppstart av Qlears BI/HR-nätverk, Visma Personec P

Qlear startar upp ett nätverk för kunder som arbetar med HR-systemet Visma Personec P för kunskapsöverföring, erfarenhetsutbyte och diskussion kring hur ni bäst kan dra nytta av all data i systemet.

Formen för detta blir i första hand digitala möten som Qlear kommer att bjuda in till ca 2-3 ggr/år. Då vi tyvärr inte når ut till alla i er organisation får ni gärna vidarebefordra inbjudan till kolleger som ni tror skulle vara intresserade och som idag arbetar med Visma Personec P.

Datum och tid:
4 mars, kl. 10.00-11.30

Målgrupp:
Personer inom offentlig sektor som arbetar med Visma Personec P och som är intresserade av att få ut ännu mer av sitt system genom att dela med sig av egna eller dra nytta av andras erfarenheter.

Agenda:

  • Introduktion och presentation
  • Vad vet vi om Visma Personec P
  • Qlears lösningar och vilka utmaningar de kan hjälpa till med
  • Framtida lösningar/möjligheter
  • Diskussion och frågor
  • Nästa möte

Qlear AB har lång erfarenhet av att ta fram analys- och beslutsstödslösningar i Visma Personec P. Systemet rymmer mycket värdefull information som man kan göra användbara och smarta analyser på. Just detta har vi på Qlear arbetat länge med och vi har under årens lopp utvecklat lösningar utifrån precis de behov som finns här och nu. Ett exempel är att göra tätare uppföljningar av frånvaro i en organisation under pågående coronapandemin. 

Varmt välkommen att anmäla dig och dina kollegor!

Boka din plats!

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.