Välkommen till Qlear!

Nordens mest erfarna Qlikpartner!

Med 20 års erfarenhet av Qlik-lösningar både på offentlig sektor och privata sektor hjälper vi er att få ut kunskap om er verksamhet – till samtliga anställda.

Vill du spara tid i din organisation, ha bättre analyser, kunna erhålla en bild från olika datakällor, vill spara kostnader etc. - kontakta oss. Vi har säkert löst liknande exempel som det du söker.

Till senaste nyheterna

Qlear bjuder in till digitala kunddagar

Den 18 och 19 november tar vi på Qlear åter upp stafettpinnen och håller två digitala kunddagar. Vi hoppas att ni, precis som vi, har saknat möjligheten att inspireras och fördjupa dig inom några av våra olika webbinarier.

Våra webbinarier kommer att delas upp i en privat och en offentlig del. Den 18 november bjuder vi in våra kunder i privat sektor och den 19 november våra kunder i offentlig sektor.

Webbinarierna är tillgängliga för alla våra kunder och det går självklart bra att delta i hela eller delar av dagen.

Varmt välkommen att anmäla dig och dina kollegor till en innehållsrik och inspirerande dag!

 

Privat sektor

Agenda - onsdag 18 november
 • 09.00 Qlik – senaste nytt & roadmap
  (Patric Nordström, Fredrik Lautrup, Qlik)
 • 09.50 Kommentera din data – direkt i Qlik Sense!
  (Bo Grahn, Qlear)
 • 10.25 AI för att skapa affärsvärde – vi visar hur!
  (Johan Leveen, Exakta Desicion)
 • 11.00 Från all data till min data
  (Marcus Kirsebom, Qlear)
 • 11.35 Nyckeltal till alla!
  (Johan Wickström, Qlear)

Offentlig sektor

Agenda - torsdag 19 november
 • 09.00 Qlik – senaste nytt & roadmap
  (Patric Nordström, Fredrik Lautrup, Qlik)
 • 09.50 Kommentera din data – direkt i Qlik Sense!
  (Bo Grahn, Qlear)
 • 10.25 Integrera och interagera med Qlik Sense i Stratsys
  (Bo Grahn, Qlear)
 • 11.00 Från all data till min data
  (Marcus Kirsebom, Qlear)
 • 11.35 Nyckeltal till alla!
  (Johan Wickström, Qlear)

Anmäl dig nedan senast 12 november.

Vi skickar ut en länk till webbinariet (i Teams) via epost till samtliga anmälda senast 17 november.

Anmälan - Privat sektor Anmälan - Offentlig sektor

 

Nedan följer en fördjupad information om våra olika webbinarier:

Qlik senaste nytt och road map

Lyssna på Patric Nordström och Fredrik Lautrup från Qlik som berättar mer om nyheter från Qlik och vad som är på gång i framtiden.

Produktnyhet - Kommentera din data direkt i Qlik Sense!

Under åren har vi sett många lösningar med Qlik där man läser in extern information via Excelfiler innehållande prognoser, kommentarer eller annan information. Ofta är dessa lösningar besvärliga och svåra att jobba i.

Nu kan vi på Qlear erbjuda en produktnyhet där användaren direkt i Qlik Sense och Qlear MyInsight (portal) kan lägga in data. Ett exempel kan vara att användare lägger in prognossiffror och kommentarer som omedelbart sparas. Därefter kan chefer direkt påbörja sin analys, ta beslut och göra en prognos med ytterligare kommentarer. All data är tidsbestämd, vilket gör att gamla prognoser och kommentarer finns med.

Produkten kan också användas till andra lösningar såsom behörighetsstyrning, betygsprognoser eller lösningar där man vill komplettera med viktig information.

I detta webbinarium visar vi hur du enkelt du kan använda denna nya produkt!

AI för att skapa affärsvärde – vi visar hur!

Artificiell Intelligens har du säkerligen hört talas om i många olika sammanhang. I takt med att datamängder ökar och att datorerna blir allt mer kraftfulla ökar även möjligheterna för användning av AI. Exakta Decision har lång erfarenhet inom området. Vi har flera exempel på hur våra kunder i, exempelvis, retail- och resebranschen använder AI för att skapa värde. Tillsammans med Qlear har vi paketerat en lösning anpassad till retailbranschen. Låt oss reda ut vad AI är och hur AI kan användas för att öka er försäljning.

Integrera och interagera med Qlik Sense i Stratsys

Många kunder arbetar idag med Qlik och/eller Stratsys. Men hur kan vi få dessa två system att passa ihop? De löser ju två olika utmaningar och skulle kunna passa bra ihop.

Qlear har arbetat med många Qlik-kunder genom åren och det finns olika sätt att integrera dessa system. Under detta seminarium visar Qlear er bla hur Qlears och Stratsys nya integration ser ut och vilka möjligheter den ger.

Från all data till min data – Qlear MyInsight – en smart dashboard

En chefs verklighet består av en mängd arbetsuppgifter. Information skall samlas in, struktureras och presenteras, ofta kommer den från en mängd olika källor. Med hjälp av Qlear MyInsight® går det att skräddarsy en portallösning för olika roller i organisationen så att de ser den data som är relevant för de. Allt handlar om att göra det så enkelt som möjligt för en chef att fatta informerade beslut.

Syftet med seminariet är att ge er en tydlig bild av hur man bäst använder Qlear MyInsight® i er organisation. Rätt uppsatt ger det en enkel, ren och rollanpassad visning av information som fångar in sällananvändare och som samtidigt bjuder in mer intresserade användare att djupdyka i sin data!

Nyckeltal till alla!

Med Qlear MyKPI kan ni distribuera era nyckeltal till vilka mottagare ni vill, såväl innanför som utanför den egna organisationen. Medarbetare, kunder, leverantörer eller medborgare – alla är potentiella mottagare av nyckeltalen, utan krav på användarlicenser. Välj mellan en samling visualiseringar såsom KPI-objekt, staplar, linjer och tårtor, och föd de löpande med data från Qlik. Presentera de sedan på ert intranät, er hemsida eller annan webbplats.

I detta webbinarium får du en inblick i hur MyKPI kan användas för att göra era nyckeltal tillgängliga för alla i er organisation.

Kontakta oss

Qlear AB

Annedalsvägen 9B, 227 64 Lund
Org. nr: 556818 - 9053
Tel: +46 (0) 761 - 40 40 49
E-post: info@qlear.se

Qlear logo Se vår adress på Google Maps

Försäljning

Tel: +46 (0) 701 - 64 52 31
E-post: sales@qlear.se

Support

Tel: +46 (0) 46 - 13 80 20
E-post: support@qlear.se

Följ oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan med dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så svarar vi så snart som möjligt.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.